Cum sa gasiti cele mai bune bonusuri fara depunere?

cele mai bune bonusuri fara depunere

Vom discuta in acest articol despre anumite ponturi cum sa gasiti cele mai bune bonusuri fara depunere la cazino si chiar si la pariuri sportive. La ora actuala exista numeroase cazinouri licentiate pe piata din Romania, iar o buna parte din ele aleg sa ofere jucatorilor bonusuri fara depunere. In general, aceste oferte sunt adresate exclusiv jucatorilor noi, care isi deschid un cont nou pe platforma cazinoului respectiv. Este practic un cadou din partea operatorilor pentru ca jucatorii sa poata testa platforma si jocurile cazinoului in mod gratuit, fara a fi nevoit sa efectueze o depunere.

Exista insa si rotiri gratuite fara depunere acordate jucatorilor deja existenti, insa ceva mai rar si, de regula, acordate la anumite ocazii cum ar fi evenimente importante, sarbatori sau aniversari.

Unde sa cauti cele mai bune bonusuri fara depunere?

In majoritatea cazurilor, cand vine vorba de un bonus fara depunere, jucatorii trebuie sa foloseasca un link special la inregistrare sau un cod promotional. De cele mai multe ori, ofertele fara depunere sunt acordate de operatori prin site-uri partenere, cum este si site-ul nostru, faradepunere.ro. Mai exact, la noi pe site veti gasi oferte exclusive de care beneficiati doar daca va inscrieti prin linkurile promotionale de la noi de pe site, nu si daca va deschideti un cont direct la cazinoul respectiv.

Asadar, in primul rand, va sfatuim sa cautati un bonus fara depunere pe site-urile specializate in aceasta directie, cum este si faradepunere.ro. Echipa noastra centralizeaza toate ofertele gratuite de la cazinouri si le actualizeaza permanent, astfel incat jucatorii interesati de astfel de promotii sa aiba la dispozitie tot timpul bonusurile actualizate.

Bineinteles, pe internet exista si alte site-uri de acest profil, insa noi nu putem garanta decat pentru continutul gasit la noi pe site. De asemenea, trebuie sa fiti atenti ca atunci cand alegeti un cazino cu bonus fara depunere, acesta sa fie licentiat in Romania, daca va aflati pe teritoriul Romaniei. Evident, urmaritorii din Romania ai site-ului nostru sunt asigurati ca toate cazinourile recomandate detin licenta de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, asa cum este necesar pentru a juca legal si in siguranta.

Ca o scurta recapitulare, mai jos iti enumeram locurile unde trebuie sa cauti un bonus fara depunere.

Pe site-uri partenere

Asa cum am explicat si mai sus, cele mai multe oferte cu bonus fara depunere si rotiri gratuite le veti gasi pe site-uri partenere ale cazinourilor. De altfel, si pe site-ul nostru gasiti oferte exclusive de care nu beneficiati daca va inscrieti direct la cazinourile respective, ci doar daca va deschideti un cont prin linkurile noastre. Toate ofertele pot fi gasite pe prima pagina faradepunere.ro.

Direct la cazinouri online

Exista si anumite exceptii vis-a-vis de ceea ce am prezentat anterior, asa ca vor exista si situatii cand veti gasi oferte cu rotiri fara depunere direct la cazinouri. Tineti cont ca acestea sunt mult mai rare comparativ cu ofertele afiliatilor, plus ca implica o munca in plus din partea utilizatorului fiind nevoie sa acceseze si sa verifice ofertele fiecarui cazino online.

Cautare pe Google

Ultima varianta si chiar cea pe care o recomandam mai putin este sa cautati o oferta fara depunere pe Google. Desi veti obtine probabil numeroase rezultate in cautare, trebuie sa precizam ca unele oferte sunt probabil expirate, iar unele site-uri nu actualizeaza la timp noile promotii. Totusi, ramane o varianta luata in calcul de foarte multi jucatori, cu siguranta.

Cum sa gasiti cele mai bune bonusuri fara depunere?

Odata ce am stabilit unde va recomandam sa cautati cele mai bune bonusuri fara depunere si rotiri gratuite, ar trebui sa luati in calcul si cum sa treceti printr-un filtru toate ofertele si sa le alegeti pe cele mai atractive.

Cu siguranta este important si numarul de rotiri pe care un cazino il acorda jucatorilor printr-o promotie, insa consideram ca mai importanta este miza fiecarei rotiri gratuite. De exemplu, 200 de rotiri pe miza 0.10 RON valoreaza in total 20 RON, in timp ce 50 de rotiri pe miza 0.80 RON valoreaza dublu, si anume 40 RON.

Desi la prima vedere multi ar alege cele 200 de rotiri, este limpede faptul ca cele 50 rotiri gratuite sunt mai valoroase si pot genera un castig ceva mai consistent cu putin noroc.

De asemenea, un alt aspect de care trebuie sa tineti cont este reprezentat de conditiile de rulaj pentru un bonus fara depunere. Exista oferte cu rotiri fara depunere si fara rulaj, insa marea majoritate a ofertelor vin de fapt la pachet si cu anumite cerinte de rulaj. Pe site-ul nostru precizam de fiecare data toate detaliile si punem accent destul de mult pe ofertele cu rotiri gratuite fara rulaj sau cu rulaj minim.

Nu uitati sa tineti cont si de faptul ca unele bonusuri fara depunere au si limita maxima de castig, mai exact jucatorii sunt limitati la anumite sume pe care le pot castiga de pe urma unei oferte cu rotiri gratuite. Spre exemplu, puteti beneficia de 200 rotiri gratuite fara depunere dar cu o limita maxima de castig de 300 RON, asa ca indiferent de castig, veti putea retrage maxim 300 RON din acest bonus.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest